Ovnstegte kyllingefrikadeller 

 

Jeg lavede mig her til aften en ordentlig portion kyllingefrikadeller, da jeg havde en masse kyllingefars der skulle bruges. De blev så gode at I nu får opskriften! 

Ingredienser til ca. 50 stk.:

  • 3 kg hakket kyllingekød
  • 2 rød peberfrugt
  • 6 gulerødder
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 bundt dild 
  • 2 løg 
  • 5 fed hvidløg 
  • 5 æg 
  • 8 dl havregryn 
  • En masse peber! 

Fremgangsmåde: 

Finhak peberfrugt, gulerødder, forårsløg, løg, hvidløg og dild. Rør derefter alle ingredienserne godt sammen til en fars. Lad farsen hvile i ca. 30 minutter. Form frikadeller med to skeer og placer dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader. 

Tip: Når man laver sådan en stor portion som jeg har gjort, kan man sagtens fryse dem ned. Så er det nemt lige at tage et par stykker op til madpakken, eller bare til en dag hvor man ikke gider eller kan nå at lave mad. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s