Low carb lasagne fyldt med kød og grøntsager

IMG_5454
Rigtig godt alternativ til den normale lasagne! Den her er fyldt med grøntsager og uden de tomme kulhydrater. Prøv den og nyd den!
Du kan selv variere med grøntsagerne, jeg tømte bare køleskabet for det der nu var 😊

Ingredienser:
Fyld:
1,5 kg hakket oksekød
2 løg
5 fed hvidløg
5 gulerødder
1 pose spinat
1 bakke champignon
2 dåser hakkede tomater
2 dåser tomatpure
Chilipulver

Lasagneplader:
1 lille sellerihoved

Mornay sauce:
50 g kokosolie
30 g boghvedemel
1/2 l mælk
1 tsk. stødt muskatnød

200 g revet ost

Fremgangsmåde:
Fyld:
Hak løg og hvidløg.
Svits løg og hvidløg i en stor gryde og brun oksekødet sammen med.
Skær champignon i skiver, brun dem på en pande og tilsæt i kødsovsen. Skær også gulerødder i små skiver og tilsæt sammen med hakkede tomater, tomatpure og spinatblade.
Lad det koge op og rør rundt i det.
Smag til med chilipulver.
Lasagneplader:
Skær selleri i tynde skiver.
Mornaysauce:
Smelt kokosolien og rør melet heri. Tilsæt mælken under omrøringen og lad det koge op.
Rør rundt i det og tilsæt muskatnød. Hvis du synes saucen bliver for tyk, kan du bare blande lidt vand i.

Læg lasagen sammen i et stort fad. Start med et lag oksekød, et lag selleriplader, lidt mornaysauce osv. afslut med oksekød og lidt mornaysauce og fordel revet ost over til sidst.

Sæt den i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Velbekomme 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s