Hawaii pizza med Low Carb pizzabund fra Lowcarbshoppen lavet på pizzasten på Weber grill
Ingredienser:
1 pose lowcarb pizzabund mix fra Lowcarbshoppen
0,5 glas pizzasauce
1 pk. skinkestrimler
1 dåse ananas skåret i stykker
1 pose pizzaost
Oregano
Fremgangsmåde:
Lav pizzadejen efter anvisning på posen. Klip et stykke bagepapir til så det passer til pizzastenen, fordel dejen herpå. Den er ret klistret så brug en spartel. Fordel pizzasauce, skinke, ananas, ost og oregano på dejen og lad den stå at hæve 30 minutter. Tænd imens op i grillen. Placer derefter pizzastenen på grillen ved indirekte varme. Pizzaen skal have omkring 20 minutter til en halv time, afhængig af hvor varm grillen er. Men hold øje med den hele tiden, så bunden ikke bliver sort.
Det ser virkelig lækkert ud 🙂 Bliver bunden sprød?
Jeg forsøgte mig med en anden low carb pizzablanding her forleden, og den blev desværre ikke helt så sprød som jeg havde håbet (men dog ganske god) 😉
Vh. Britt
http://fitnlowcarb.wordpress.com/
Nej den blev desværre ikke sprød, men smagte skam rigtig godt alligevel 😊