Sund protein squashkage

20140806-205011-75011072.jpg
Protein squashkage
Ingredienser til 14 stk.:
45 g affedtet kokosmel *
55 g affedtet mandelmel *
50 g vanilje protein pulver fra Bodylab
50 g sukrin *
50 g sukrin gold *
2 spsk. psyllium HUSK*
2 tsk. bagepulver
1 spsk. kanel
500 g revet squash
2 dl æggehvide
1 blendet banan

* Produkterne er fra Lowcarbshoppen

Fremgangsmåde:
Rør alt det tørre sammen. Tilsæt æggehvide og den blendede banan og rør rundt. Tilsæt til sidst squash og rør dejen godt sammen.
Fordel den i en form og bag kagen i ca. 45-50 minutter ved 175 grader.

Næringsindhold pr. stk. hvis kagen deles i 14 stykker:
65 kcal. 7,2 g protein, 5,8 g kulhydrat, 1,3 g fedt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s