Ingredienser til 12 stk.:
50 g gær
5 dl lunken vand
1 pose spinat (250 g)
100 g hamp frø protein pulver fra Natuzone
300 g majsmel
150 g kikærtemel
100 g fuldkornsrismel
3 spsk. psyllium frøskaller fra Lowcarbshoppen
Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i det lunkne vand. Blend spinaten og tilsæt det. Rør sukrin, proteinpulver, mel og psyllium frøskaller i og ælt dejen godt. Lad den hæve lunt og tildækket i 30 minutter. Form 12 boller og placer dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve i 30 minutter og bag dem ved 200 grader i 15-20 minutter. Afkøl dem på en bagerist.
Næringsindhold pr. stk. hvis der laves 12 stk.:
188 kcal. 8 g protein, 34 g kulhydrat, 2,5 g fedt