Spinat boller

20140610-203425-74065363.jpg
Ingredienser til 12 stk.:
50 g gær
5 dl lunken vand
1 pose spinat (250 g)
100 g hamp frø protein pulver fra Natuzone
300 g majsmel
150 g kikærtemel
100 g fuldkornsrismel
3 spsk. psyllium frøskaller fra Lowcarbshoppen

Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i det lunkne vand. Blend spinaten og tilsæt det. Rør sukrin, proteinpulver, mel og psyllium frøskaller i og ælt dejen godt. Lad den hæve lunt og tildækket i 30 minutter. Form 12 boller og placer dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve i 30 minutter og bag dem ved 200 grader i 15-20 minutter. Afkøl dem på en bagerist.

Næringsindhold pr. stk. hvis der laves 12 stk.:
188 kcal. 8 g protein, 34 g kulhydrat, 2,5 g fedt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s