RAW protein jordbær tærte

20140523-210142-75702553.jpg
RAW protein jordbær tærte

Ingredienser:
Bunden:
150 g mandler
150 g dadler
50 g risprotein pulver fra Natuzone
1 tsk. vanilje pulver
1 stor banan (140 g)

Chokolade:
100 g kokosolie fra Lowcarbshoppen
100 g honning
30 g kakaopulver
1 scoop chokolade proteinpulver fra Bodylab

Creme:
2 dl kokosmælk light
1 scoop vanilje proteinpulver fra Bodylab
1 spsk. sukrin
1 spsk. Guarkernemel / Lowcarb jævner fra Lowcarbshoppen

Fremgangsmåde:
Blend alle ingredienserne til bunden sammen. Fordel massen i en passende form og sæt den i fryseren. Lav chokoladen imens ved at smelte kokosolie og honning sammen. Pisk kakao og proteinpulver i, fordel det over bunden og sæt den tilbage i fryseren. Når chokoladen er stivnet tages den ud af fryseren igen.
Pisk ingredienserne til cremen sammen og fordel det ovenpå chokoladen. Skær jordbær i halve og læg dem ovenpå cremen.

Næringsindhold pr. stk. hvis kagen skæres ud i 16 stk.:
210 kcal. 9 g protein, 17 g kulhydrat, 13 g fedt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s