Langtidshævede glutenfri hørfrø protein boller

IMG_0381

Langtidshævede glutenfri hørfrø protein boller

Ingredienser til 14 stk.:

Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i vandet, tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen godt.
Lad dejen stå tildækket på køl og hæve til dagen efter.
Form 14 boller ud af dejen og bag dem ved 200 grader varmluft i ca. 15-20 minutter.

Næringsindhold pr. stk., hvis der laves 14 stk.:
213 kcal. 8 g protein, 35 g kulhydrat, 4 g fedt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s