Langtidshævede glutenfri hørfrø protein boller
Ingredienser til 14 stk.:
- 25 g gær
- 9 dl kold vand
- 100 g hampfrø protein fra http://natuzone.dk
- 200 g majsmel
- 200 g kikærtemel
- 200 g kartoffelmel
- 3 spsk. psyllium frøskaller fra http://lowcarbshoppen.dk
- 2 spsk. sukrin fra http://lowcarbshoppen.dk
- 100 g hørfrø fra http://lowcarbshoppen.dk
Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i vandet, tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen godt.
Lad dejen stå tildækket på køl og hæve til dagen efter.
Form 14 boller ud af dejen og bag dem ved 200 grader varmluft i ca. 15-20 minutter.
Næringsindhold pr. stk., hvis der laves 14 stk.:
213 kcal. 8 g protein, 35 g kulhydrat, 4 g fedt