Protein mælkesnitter

20140424-183706.jpg

Ingredienser:
Bunden:
100 g kokosolie fra http://lowcarbshoppen.dk
75 g sukrin melis fra http://lowcarbshoppen.dk
50 g chokolade protein pulver fra http://bodylab.dk
2 æg
35 g affedtet kokosmel fra http://lowcarbshoppen.dk
35 g kakao
1 tsk. bagepulver
1,5 dl mælk

Creme:
0,75 dl æggehvide
75 g sukrin melis
35 g vanilje protein pulver fra http://bodylab.dk
1 tsk. ren vaniljepulver

Fremgangsmåde:
Smelt kokosolien. Sigt sukrin melisen i og pisk det sammen med resten af ingredienserne til bunden. Fordel det i et tyndt lag i en bradepande med bagepapir og bag i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 12-15 minutter, og lad den køle helt af. Når den er helt kold skæres den ud i 24 firkanter.
Lav cremen ved at piske æggehviderne, sigt sukrin melis i, rør vanilje protein pulver og vaniljepulver i. Tilsæt evt. mere sukrin melis hvis det er for flydende. Smør bundene med cremen og læg dem sammen. Opbevar dem på køl.

Næringsindhold pr. stk., hvis der laves 12 stk.:
166 kcal. 10 g protein, 2,5 g kulhydrat, 13 g fedt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s