Chokolade protein kage 

  
Jeg skal på “vildmarkstur” til Sverige, og af frygt for at blive sulten har jeg lavet en kæmpe proteinkage til turen 😄 

Ingredienser til en stor bradepande: 

  • 300 g Double Choclate proteinpulver fra Bodylab
  • 14 dl havregryn 
  • 1 l mælk 
  • 4 blendede bananer 
  • 4 æg 
  • 6 tsk bagepulver 
  • 7 tsk kanel 
  • 8 spsk sukrin gold 

Fremgangsmåde: 

Bland alle ingredienserne sammen og hæld dejen i en stor bradepande beklædt med bagepapir. Bag kagen i oven ved 175 grader i 40 minutter. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s