Nem, sund og lækker frokost eller aftensmad 

 

Bacon, kyllingepølser, spidskål, peberfrugt og æg på panden: 

Ingredienser: 

  • 1/2 pakke/100 g bacon i tern
  • 1 pakke/300 g kyllingepølser 
  • 1 spidskål 
  • 2 rød peberfrugt
  • 8 æg 
  • 1 dl mælk 
  • Lidt peber 

Fremgangsmåde: 

  • Steg bacon på panden
  • Skær kyllingepølser i skiver og tilsæt dem til baconen, når baconen er blevet sprød 
  • Snit spidskålen og skær peberfrugt i tern 
  • Tilsæt spidskål og peberfrugt til panden når kyllingepølserne er blevet brunet lidt
  • Rør jævnligt rundt i blanding efter spidskål og peberfrugt er tilsat
  • Rør æg, mælk og peber sammen i en skål
  • Tilsæt det til panden når spidskålen er blevet lidt blød 
  • Rør rundt i det ved jævn varme, indtil æggeblanding også er færdig 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s