Proteinpandekager med bodylab zero topping 

   
 
Det er søndag, og herhjemme elsker vi at starte søndag med pandekager. Det blev i dag til proteinpandekager 😄

Vi toppede dem med Bodylab zero topping. Mums siger jeg bare. Opskriften kommer her: 

Ingredienser til 12 stk. 

  • 200 g boghvedemel
  • 50 g vanilje proteinpulver fra Bodylab
  • 1 spsk sukrin 
  • 1 tsk vaniljepulver 
  • 4 æg
  • 3 dl mælk 
  • 2 spsk olie til stegning 

Fremgangsmåde:
Pisk alle ingredienserne sammen og steg 12 pandekager i olie ved mellem varme.

Næringsindhold pr. stk. hvis der laves 12 stk.:
120 kcal. 9 g protein, 13 g kulhydrat, 4 g fedt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s