RAW rødbede brownie med hjemmelavet chokolade

IMG_4426.PNG
RAW rødbede brownie med hjemmelavet chokolade
Ingredienser til 18 stk.:
Bunden:
200 g dadler
90 g rødbede
200 g paranødder
200 g mandler
2 scoop crispy cookie proteinpulver fra Bodylab

Chokolade:
60 g kokosolie fra Lowcarbshoppen
80 g honning
40 g kakao

Lidt tørrede goji bær til at pynte med.

Fremgangsmåde:
Blend alle ingredienserne til bunden sammen. Fordel blandingen i et fad og stil den i fryseren lidt. Lav lidt efter chokoladen ved at smelte kokosolie og honning sammen og tilsætte kakao under omrøring. Pynt med lidt goji bær over og stil den tilbage i fryseren. Lad den stå 1 times tid. Når chokoladen er stivnet kan den skæres ud i 18 stykker som derefter opbevares på køl.

Næringsindhold pr. stk. hvis den skæres ud i 18 stk.:
236 kcal. 7,5 g protein, 15 g kulhydrat, 17 g fedt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s