Protein rødbedeboller

IMG_4128.PNG
Protein rødbedeboller
Ingredienser til 9 store stk.:
1 pk. gær
5 dl vand
4 æg
2 spsk. sukrin*
600 g rødbede
250 g boghvedemel
250 g fuldkornsrismel
100 g sojaprotein Natuzone
3 spsk. Psyllium frøskaller*

*Produkterne er fra Lowcarbshoppen

Fremgangsmåde:
Opløs gæren i lunkent vand. Pisk æggene og sukrin i. Skræl og riv rødbederne og rør dem i. Bland alle de tørre ingredienser og rør dem i. Dejen er noget klisteret, men det skal den være. Lad den hæve i 30 minutter, form derefter boller af dejen med fugtige hænder. Jeg lavede 9 store. Placer dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 30 minutter. Bag dem ved 200 grader i 20-25 minutter og lad dem køle af på en bagerist.

Næringsindhold pr. bolle hvis man laver 9 store:
310 kcal. 20 g protein, 49 g kulhydrat, 4 g fedtIMG_4115.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s