Protein chokolade kage med peanutbutter

IMG_3755-0.PNG
Protein chokolade kage med peanutbutter
Ingredienser til en kage (ca. 10 stk.):
Dejen:
2 æg
2 dl æggehvide
50 g sukrin*
50 g sukrin gold*
50 g kakao
50 g affedtet kokosmel*
1 scoop chokolade protein pulver fra Bodylab
1 tsk. bagepulver

Fyld:
50 g peanutbutter*
10 g sukrin*
3 spsk. vand

*Produkterne er fra Lowcarbshoppen

Fremgangsmåde:
Pisk æg, æggehvider, sukrin og sukrin gold godt sammen. Tilsæt resten af ingredienserne til dejen og rør godt rundt.
Rør ingredienserne til fyldet sammen.
Hæld lidt af dejen i en form og fordel peanutbutter fyldet oveni. Dæk med det sidste af dejen. Bag den i ovnen ved 175 grader i 25 minutter.
Næringsindhold pr. stk. hvis kagen deles i 10 stk.:
107 kcal. 10 g protein, 2,5 g kulhydrat, 5,5 g fedt

2 responses to “Protein chokolade kage med peanutbutter

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s