Protein chokolade banan kage

IMG_2616.PNG
Protein chokolade banan kage
Ingredienser til ca. 20 stk. (en halv bradepande):
2 dl æggehvider
50 g sukrin*
50 g sukrin gold*
5 bananer
50 g affedtet kokosmel*
75 g crispy cookie proteinpulver fra Bodylab
35 g kakao
3 tsk. bagepulver

*Produkterne er fra Lowcarbshoppen

Fremgangsmåde:
Pisk æggehvider, sukrin og sukrin gold sammen. Blend bananerne og rør dem i sammen med resten af ingredienserne. Fordel blandingen i en halv bradepande og bag kagen ved 175 grader i 30 ca. minutter.

Næringsindhold pr. stk. hvis kagen deles i 20 stk.:
67 kcal. 5,2 g protein, 8,5 g kulhydrat, 1 g fedt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s