Farsbrød med dyrekød og spinat
Ingredienser til et stort ildfast fad (8 personer):
1 kg optøet spinat
900 g hakket dyrekød
2 tsk. salt
1 tsk. peber
2 løg
6 små fed hvidløg
450 g hytteost
2 dl mælk
6 spsk. mel (jeg brugte majsmel)
2 pakker bacon strimler til at lægge over til sidst
Fremgangsmåde:
Pres spinaten fri for væde i en sigte og skil den let fra hinanden. Hak løg og hvidløg. Rør alle ingredienserne sammen med håndmixer med dejkroge og tilsæt til sidst spinaten. Farsen sættes på køl i ca. 30 minutter. Derefter fordeles den i et ildfast fad og baconstrimlerne lægges ud over. Bag farsbrødet i ovnen i 50-60 minutter ved 200 grader varmluft.
Vi fik dette lækre farsbrød i går efter vi havde været til Nordic Race – The Sprint i Aalborg 😉💪 Nedenunder er der lidt billeder fra løbet 😊