Protein squash kage

IMG_2301.PNG
Protein squash kage
Ingredienser til en halv bradepande (18 stk.):
3 æg
60 g sukrin +*
70 g sukrin gold*
300 g skyr
400 g revet squash
75 g vanilje proteinpulver fra Bodylab
100 g affedtet kokosmel*
2 tsk. bagepulver
3 tsk. kanel
1 tsk. vanilje pulver

*Produkterne er fra Lowcarbshoppen

Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukrin godt sammen. Tilsæt skyr og pisk videre. Rør revet squash i.
Bland de tørre ingredienser og rør dem i dejen.
Fordel dejen i en halv bradepande og bag ved 190 grader i 40 minutter.

Næringsindhold pr. stk. hvis der laves 18 stk.:
67 kcal. 7,6 g protein, 3,6 g kulhydrat, 2 g fedt

2 responses to “Protein squash kage

  1. Dine opskrifter er super lækre 🙂
    Især din squash-kage er kanon god ud. Så dog, at der var to slags, så ville bare høre hvilken en af dem, så du du synes blev mest vellykket? 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s