Protein banankage

20140701-205513-75313004.jpg
Protein banankage
Ingredienser til en halv bradepande (18 stk.):
Kagen:
4 æg
2 dl æggehvide
100 g sukrin*
100 g sukrin gold*
1 tsk. vaniljepulver
50 g vanilje proteinpulver fra Bodylab
50 g pistacie proteinpulver fra Bodylab
125 g affedtet kokosmel*
2 tsk. bagepulver
5 bananer

Glasur:
50 g crispy cookie proteinpulver fra Bodylab
100 g sukrin melis*
20 g kakao pulver
0,6 dl vand

Til pynt:
Tørrede goji bær

* Produkterne kan købes på Lowcarbshoppen

Fremgangsmåde:
Pisk æg, æggehvider, sukrin, sukrin gold og vaniljepulver sammen.
Tilsæt proteinpulver, mel, bagepulver og blendede bananer og rør dejen godt sammen. Fordel den i en halv bradepande beklædt med bagepapir og bag den ved 175 grader i 55 minutter.
Lad kagen køle af.
Rør ingredienserne til glasuren sammen. Fordel det udover den afkølede kage og pynt med tørrede goji bær.

Næringsindhold pr. stk. hvis kagen deles i 18 stk.:
110 kcal. 12 g protein, 10 g kulhydrat, 3 g fedt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s