Gode gammeldags pandekager med højt proteinindhold og glutenfrie

20140630-165700-61020057.jpg
Gode gammeldags pandekager med højt proteinindhold og glutenfrie

Ingredienser til 12 stk.:
200 g boghvedemel
50 g vanilje proteinpulver fra Bodylab
1 spsk. sukrin fra Lowcarbshoppen
4 æg
3 dl mælk
2 spsk. olie

Fremgangsmåde:
Pisk alle ingredienserne sammen og steg 12 pandekager i kokosolie ved mellem varme.

Næringsindhold pr. stk. hvis der laves 12 stk.:
120 kcal. 9 g protein, 13 g kulhydrat, 4 g fedt

Hjemmelavet jordbær marmelade
Ingredienser:
250 g frosne jordbær
2 spsk. sukrin fra Lowcarbshoppen
1 spsk. Low carb jævner fra Lowcarbshoppen

Fremgangsmåde:
Tø jordbærene op ved medium varme i en gryde. Blend dem, pisk sukrin og low carb jævner i og lad det køle af.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s