Glutenfri proteinboller

20140630-201928-73168174.jpg
Glutenfri proteinboller
Ingredienser til 12 stk.:
50 g gær
6 dl lunken vand
3 æg
1 spsk. sukrin fra Lowcarbshoppen
100 g soja proteinpulver fra Natuzone
450 g majsmel
100 g boghvedemel
100 g fuldkornsrismel
3 spsk. fiberhusk fra Lowcarbshoppen

Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i det lunkne vand, pisk æggene og sukrin i. Rør alt melet, proteinpulver og fiberhusk i og ælt dejen godt.
Lad den hæve tildækket og lunt i ca. 30 minutter og form derefter 12 boller som placeres på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve i 30 minutter og bag dem derefter ved 200 grader varmluft i ca. 15 minutter.

Næringsindhold pr. stk. hvis der laves 12 stk.:
245 kcal. 13 g protein, 41 g kulhydrat, 3,4 g fedt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s