Glutenfri protein gulerodsboller

20140618-064603-24363635.jpg

Ingredienser til 11 stk.:
50 g gær
5 dl lunken vand
200 g gulerod
1 spsk. sukrin fra Lowcarbshoppen
100 g hampfrø protein fra Natuzone
3 spsk. psyllium frøskaller fra Lowcarbshoppen
140 g kartoffelmel
250 g majsmel

Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i vandet. Riv gulerødderne og rør det i. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen godt. Stil dejen til at hæve overdækket og lunt i ca. 30 minutter. Form 11 boller af dejen og placer dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve 30 minutter. Bag dem ved 200 grader i 15-20 minutter.

Næringsindhold pr. stk. hvis der laves 11 stk.:
155 Kcal. 5 g protein, 31 g kulhydrat, 1,5 g fedt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s