Kylling i karry

IMG_0681
Kylling i karry

Ingredienser:
800 g kyllinge lårfilet
1 rødløg
300 g champignon
1 blomkål
3 store gulerødder
1 dåse kokosmælk
1 spsk. guarkernemel/jævner fra Lowcarbshoppen
Karry
Lidt olie

Fremgangsmåde:
Skær kyllingen i mindre stykker.
Svits det i lidt olie og karry, til kyllingen har taget farve.
Snit rødløg og tilsæt det.
Skær champignon og gulerødder i stykker og del blomkålen i buketter.
Tilsæt det og hæld kokosmælk i. Lad det koge op, tilsæt majsstivelse og rør rundt.
Lad det stå i simre i ca. 15 minutter, og rør rundt i det et par gange.

Velbekomme 😀

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s