Blomkåls pølsehorn

20140527-215928-79168412.jpg
Blomkålspølsehorn
Ingredienser til 10 stk.:
2 blomkål (750 g)
6 æg
90 g revet ost
100 g sesammel fra Lowcarbshoppen
50 g risprotein pulver fra Natuzone
2 spsk. psyllium frøskaller fra Lowcarbshoppen
50 g hørfrø fra Lowcarbshoppen
1 pakke kyllingepølser med 10 stk.

Fremgangsmåde:
Blend blomkålen fint og ælt det sammen med resten af ingredienserne. Tag en kyllingepølse og fordel dej omkring. Placer pølsehornene på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 175 grader i 30 minutter.

Næringsindhold pr. stk. hvis der laves 10 stk.:
235 kcal. 25 g protein, 8 g kulhydrat, 12 g fedt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s