Ingredienser:
Bunde:
75 g sukrin melis*
35 g affedtet kokosmel*
75 g crispy cookie proteinpulver fra Bodylab
2 tsk. bagepulver
100 g smeltet kokosolie*
2 æg
2 dl mælk
Creme:
200 g skyr
100 g vanilje protein pulver fra Bodylab
100 g friske jordbær
20 g sukrin*
20 g guarkernemel/ low carb jævner*
1 tsk. vanilje pulver
Friske jordbær til pynt
Frysetørrede jordbær
*Produkterne er fra Lowcarbshoppen
Fremgangsmåde:
Pisk alle ingredienserne til bundene sammen og fordel hele dejen på en bradepande med bagepapir, spred det jævnt ud.
Bag den i ovnen ved 225 grader i 10 minutter.
Lad den køle af på en bagerist og del den i to.
Lav cremen ved at blende de 100 g friske jordbær og piske dem sammen med skyr, vaniljeprotein pulver, vanilje pulver og sukrin. Tilsæt til sidst guarkernemel/ low carb jævner og pisk rundt til det har en lidt fast konsistens.
Når bundene er kølet af fordeles cremen på den ene, skær nogle jordbær i tynde skiver og lig ovenpå. Tag den anden bund over, herefter creme og pynt så med jordbær igen, og evt. frysetørrede jordbær som jeg har gjort på det ene billede 🙂
Næringsindhold pr. stk. hvis lagkagen deles i 12 stykker:
177 kcal. 16 g protein, 5 g kulhydrat, 10 g fedt