Protein hveder

20140514-155839.jpg

Protein hveder til store bededag
Ingredienser:
25 g gær
50 g smør
3 dl sødmælk
1 spsk. agave sirup fra Lowcarbshoppen
1,5 tsk. stødt ingefær
100 g risprotein pulver fra Natuzone
150 g boghvedemel
150 g fuldkornsrismel
3 spsk. psyllium frøskaller fra Lowcarbshoppen

Fremgangsmåde:
Smelt smøret, bland det med mælken og rør gæren ud heri.
Tilsæt agave sirup og stødt ingefær.
Tilsæt proteinpulver, mel og psyllium frøskaller og ælt dejen godt sammen. Lad den hæve 30 minutter overdækket. Form boller, jeg lavede 11 stk. og placer dem på en bageplade.
Lad dem efterhæve overdækket i 30 minutter. Bag dem herefter i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.

Næringsindhold pr. stk. hvis der laves 11 stk.:
195 kcal. 12 g protein, 21 g kulhydrat, 6 g fedt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s