Protein hveder til store bededag
Ingredienser:
25 g gær
50 g smør
3 dl sødmælk
1 spsk. agave sirup fra Lowcarbshoppen
1,5 tsk. stødt ingefær
100 g risprotein pulver fra Natuzone
150 g boghvedemel
150 g fuldkornsrismel
3 spsk. psyllium frøskaller fra Lowcarbshoppen
Fremgangsmåde:
Smelt smøret, bland det med mælken og rør gæren ud heri.
Tilsæt agave sirup og stødt ingefær.
Tilsæt proteinpulver, mel og psyllium frøskaller og ælt dejen godt sammen. Lad den hæve 30 minutter overdækket. Form boller, jeg lavede 11 stk. og placer dem på en bageplade.
Lad dem efterhæve overdækket i 30 minutter. Bag dem herefter i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
Næringsindhold pr. stk. hvis der laves 11 stk.:
195 kcal. 12 g protein, 21 g kulhydrat, 6 g fedt