Protein boller med blomme smag

10155728_10203199820931719_1887327652382692536_n
Ingredienser til ca. 15 stk.:
1 pk. gær
6 dl vand
4 stk. blendede blommer (300 g)
2 spsk. sukrin fra Lowcarbshoppen
100 g risprotein pulver fra Natuzone
200 g kartoffelmel
200 g majsmel
200 g kikærtemel
3 spsk. psyllium frøskaller fra Lowcarbshoppen

Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i vandet og tilsæt de blendede blommer og sukrin. Rør proteinpulver, mel og psyllium frøskaller i og ælt dejen godt. Lad den hæve i ca. 30 minutter, lunt og tildækket. Form
15 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve i ca. 30 minutter og bag dem ved 200 grader i ca. 15 minutter. Køl dem af på en bagerist.

Næringsindhold pr. stk. hvis der laves 15 stk.:
182 kcal. 10 g protein, 33 g kulhydrat, 1,5 g fedt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s