Gulerods protein boller
Ingredienser til 18 stk.:
50 g gær
7 dl vand
430 g revet gulerod
1 spsk. sukrin
100 g ærteprotein fra Natuzone
250 g majsmel
100 g kartoffelmel
200 g kikærtemel
3 spsk. psyllium frøskaller fra Lowcarbshoppen
Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i vandet og tilsæt revet gulerod og sukrin. Rør proteinpulver, mel og psyllium frøskaller i og ælt dejen godt. Lad den hæve i ca. 30 minutter, lunt og tildækket. Form
18 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve i ca. 30 minutter og bag dem ved 200 grader i ca. 25 minutter. Køl dem af på en bagerist.
Næringsindhold pr. stk. hvis der laves 18 stk.:
140 kcal. 8 g protein, 24 g kulhydrat, 1,5 g fedt