Protein koldskål med protein kammerjunkere

IMG_0658IMG_0649 IMG_0650
Protein koldskål

Ingredienser:
4 æggeblommer
50 g sukrin fra Lowcarbshoppen
1 tsk. vaniljepulver
1 scoop vanilje protein pulver fra Bodylab
250 g skyr
0,5 l kærnemælk
2 spsk. citronsaft

Fremgangsmåde:
Pisk æggeblommer, sukrin og vaniljepulver luftigt. Tilsæt derefter resten af ingredienserne og pisk godt sammen.

Næringsindhold for hele portionen:
658 kcal. 88 g protein, 30 g kulhydrat, 18,5 g fedt

Protein kammerjunkere

Ingredienser til ca. 36 stk.:
50 g affedtet sesammel fra Lowcarbshoppen
50 g affedtet mandelmel fra Lowcarbshoppen
2 tsk. bagepulver
2 tsk. kardemomme
2 scoop crispy cookie protein pulver fra Bodylab
2 æg
0,5 dl kærnemælk

Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienserne sammen. Sæt små klatter på en bageplade med bagepapir, tryk dem lidt flade og bag i 9-10 minutter ved 180 grader varmluft. Lad dem køle af på en bagerist.

Næringsindhold pr. stk. hvis der laves 36 stk.:
22 kcal. 3,5 g protein, 0,5 g kulhydrat, 1 g fedt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s