Protein jordbær tærte

IMG_0609

Protein jordbær tærte

Ingredienser:
Bunden:
75 g affedtet mandelmel fra Lowcarbshoppen
75 g affedtet kokosmel fra Lowcarbshoppen
50 g vanilje protein pulver fra Bodylab
3 æg
50 g skyr
1 tsk. vaniljepulver

Marcipan:
85 g affedtet mandelmel fra Lowcarbshoppen
50 g pistacie protein pulver fra Bodylab
50 g sukrin melis fra Lowcarbshoppen
1 dl æggehvide
Et par dråber mandelessens

Chokolade: (Man kan også bare smelte noget mørk chokolade)
50 g creamed coconut
50 g kokosolie fra Lowcarbshoppen
50 g honning
20 g kakaopulver
1 scoop chokolade protein pulver fra Bodylab
0,5 dl vand

Creme:
150 g skyr
0,5 dl skummetmælk
1 scoop vanilje protein pulver fra Bodylab
3 blade husblas

Ca. 1 bakke jorbær

Fremgangsmåde:
Bunden:
Bland de tørre og våde ingredienser sammen og ælt dejen.
Fordel dejen i en smurt tærteform. Bag den ved 200 grader i 15 minutter.
Marcipan:
Lav imens marcipanen, ved blot at røre alle ingredienserne til marcipanen sammen.
Når bunden er færdig fordeles marcipanen udover.
Chokolade:
Smelt creamed coconut, kokosolie og honning sammen og pisk resten af ingredienserne i.
Fordel det nu udover marcipanen, og stil den på køl til chokoladen er stivnet.
Creme:
Læg 3 blade husblas i blød i koldt vand i mindst 10 minutter.
Smelt det derefter under svag varme.
Pisk skyr, mælk, vaniljeprotein og vaniljepulver sammen og rør det smeltede husblas i under omrøring.
Fordel cremen udover den stivnede chokolade og pynt herefter med jordbær.

Næringsindhold pr. stk. hvis tærten deles i 12 stykker:
220 kcal. 22 g protein, 8 g kulhydrat, 11 g fedt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s