Skipper skræk lasagne

IMG_0490     IMG_0491Skipper skræk lasagne
Det her er en massiv lasagne der går lige i biceps 😉 Med en masse kød og grøntsager!

Ingredienser:
Fyld:
1 kg hakket oksekød
3 løg
5 fed hvidløg
5 gulerødder
450 g forssen grønkål
2 dåser hakkede tomater
2 dåser tomatpure
Chilipulver

Lasagneplader:
1 lille sellerihoved

Mornay sauce:
50 g kokosolie
30 g boghvedemel
1/2 l mælk
1 tsk. stødt muskatnød

100 g revet ost

Fremgangsmåde:
Fyld:
Hak løg, hvidløg og gulerødder fint. Evt. i en minihakker.
Svits løg og hvidløg i en stor gryde og brun oksekødet sammen med.
Tilsæt gulerødder, hakkede tomater, tomatpure og grønkål.
Sad det koge op og rør rundt i det så grønkålsklumperen tør op deri og blandes godt sammen med resten.
Smag til med chilipulver.
Lasagneplader:
Skær selleri i tynde skiver.
Mornaysauce:
Smelt kokosolien og rør melet heri. Tilsæt mælken under omrøringen og lad det koge op.
Rør rundt i det og tilsæt muskatnød. Hvis du synes saucen bliver for tyk, kan du bare blande lidt vand i.

Læg lasagen sammen i et stort fad. Start med et lag oksekød, et lag selleriplader, lidt mornaysauce osv. afslut med oksekød og lidt mornaysauce og fordel lidt revet ost over til sidst.

Sæt den i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Velbekomme 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s