Frikadeller
Ingredienser til 14 stk.:
- 450 g svine og kalvekød 3-7 %
- 1 bundt forårsløg (115 g)
- 3 store gulerødder (260 g)
- 50 g risprotein fra http://natuzone.dk
- 1 æg
- 1 dl æggehvide
Broccolisalat
Ingredienser:
- 1 broccolihoved
- 1 rødløg
- 200 g champignoner
- 2 store gulerødder
- 280 g bacon skåret i tern
- 2,5 dl fløde
Fremgangsmåde:
Kør forårsløg og gulerødder gennem en minihakker, eller hak dem fint.
Rør det sammen med resten af ingredienserne til farsen og lad den stå i ca. 30 minutter på køl.
Skær rødløg, champignon og gulerødder i tern, og del broccolien i buketter. Bland det sammen med fløde.
Steg baconen på panden, og bland det med. Men lad fedtet blive på panden, og steg frikadellerne i det.
Næringsindhold pr. frikadelle hvis der laves 14 stk.:
80 kcal. 11 g protein, 3 g kulhydrat, 3 g fedt