Frikadeller med broccolisalat

IMG_0267

 

Frikadeller
Ingredienser til 14 stk.:

  • 450 g svine og kalvekød 3-7 %
  • 1 bundt forårsløg (115 g)
  • 3 store gulerødder (260 g)
  • 50 g risprotein fra http://natuzone.dk
  • 1 æg
  • 1 dl æggehvide

Broccolisalat
Ingredienser:

  • 1 broccolihoved
  • 1 rødløg
  • 200 g champignoner
  • 2 store gulerødder
  • 280 g bacon skåret i tern
  • 2,5 dl fløde

Fremgangsmåde:
Kør forårsløg og gulerødder gennem en minihakker, eller hak dem fint.
Rør det sammen med resten af ingredienserne til farsen og lad den stå i ca. 30 minutter på køl.
Skær rødløg, champignon og gulerødder i tern, og del broccolien i buketter. Bland det sammen med fløde.
Steg baconen på panden, og bland det med. Men lad fedtet blive på panden, og steg frikadellerne i det.

Næringsindhold pr. frikadelle hvis der laves 14 stk.:
80 kcal. 11 g protein, 3 g kulhydrat, 3 g fedt

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s