Gratinerede lowcarb tortillas med oksekødsfyld
Ingredienser:
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- 4 gulerødder
- 450 g optøet hakket spinat
- 200 g champignon
- 1 kg hakket oksekød
- 1 spsk. paprika
- 200 g revet ost
- 6 LowCarb tortilla pandekager fra http://lowcarbshoppen.dk
Fremgangsmåde:
Snit løg og hvidløg, skræl gulerødderne og skær champignonerne i tern.
Brun oksekødet med løg og hvidløg i ca. 5 minutter i en tykbundet gryde. Tilsæt de revne gulerødder, champignonerne og spinaten, og lad det hele stege videre i 5 minutter. Smag til med paprika, salt og peber.
Læg fyld i pandekagerne, rul dem stramt sammen og læg dem tæt i et ildfast fad.
Drys med ost og sæt dem i ovnen i 10 minutter på 225 grader.
Der var en del oksekødsfyld til overs, da jeg lavede det med 1 kg oksekød. Derfor lavede jeg kødsovs af resten, ved at tilsætte nogle hakkede tomater og tomatpure og lod det koge op.