Gratinerede lowcarb tortillas med oksekødsfyld

IMG_0355

Gratinerede lowcarb tortillas med oksekødsfyld

Ingredienser:

  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 4 gulerødder
  • 450 g  optøet hakket spinat
  • 200 g champignon
  • 1 kg hakket oksekød
  • 1 spsk. paprika
  • 200 g revet ost
  • 6 LowCarb tortilla pandekager fra http://lowcarbshoppen.dk

Fremgangsmåde:
Snit løg og hvidløg, skræl gulerødderne og skær champignonerne i tern.
Brun oksekødet med løg og hvidløg i ca. 5 minutter i en tykbundet gryde. Tilsæt de revne gulerødder, champignonerne og spinaten, og lad det hele stege videre i 5 minutter. Smag til med paprika, salt og peber.
Læg fyld i pandekagerne, rul dem stramt sammen og læg dem tæt i et ildfast fad.
Drys med ost og sæt dem i ovnen i 10 minutter på 225 grader.
Der var en del oksekødsfyld til overs, da jeg lavede det med 1 kg oksekød. Derfor lavede jeg kødsovs af resten, ved at tilsætte nogle hakkede tomater og tomatpure og lod det koge op.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s