Broccoli-blomkåls pizza boller

IMG_0333    IMG_0330

 

Nu har jeg prøvet at lave mine lækre pizzaboller med både broccoli og blomkål, og de blev også rigtig gode! 😀

Ingredienser til 17 stk.:
1 lille broccolihoved
1 lille blomkålshoved
2 dl æggehvide
6 æg
50 g risprotein pulver fra http://www.natuzone.dk
75 g affedtet kokosmel fra http://lowcarbshoppen.dk
3 spsk. psyllium frøskaller fra http://lowcarbshoppen.dk
2 tsk. bagepulver

200 g pizzasauce
200 g skinkestrimler
175 g revet ost

Fremgangsmåde:
Blend broccoli og blomkålshovederne og rør det sammen med resten af ingredienserne. Lad dejen stå lidt.
Form 17 flade boller og placer dem på en bageplade med bagepapir. Fordel pizzasauce, skinke og ost på dem og drys evt. med oregano. Bag dem ved 175 grader varmluft i ca. 25-30 minutter.


Næringsindhold pr. stk.:
110 kcal. 12 g protein, 4,5 g kulhydrat, 5 g fedt

4 responses to “Broccoli-blomkåls pizza boller

  1. I stedet for kokosmel og risprotein, kan man så erstatte med rugmel eller noget i den dur :)?

    • Ja det kan du sagtens. Du skal bare være opmærksom på at du nok skal tilsætte mere end den angivne mængde, da det affedtede kokosmel jeg bruger suger en del væske til sig 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s