Nu har jeg prøvet at lave mine lækre pizzaboller med både broccoli og blomkål, og de blev også rigtig gode! 😀
Ingredienser til 17 stk.:
1 lille broccolihoved
1 lille blomkålshoved
2 dl æggehvide
6 æg
50 g risprotein pulver fra http://www.natuzone.dk
75 g affedtet kokosmel fra http://lowcarbshoppen.dk
3 spsk. psyllium frøskaller fra http://lowcarbshoppen.dk
2 tsk. bagepulver
200 g pizzasauce
200 g skinkestrimler
175 g revet ost
Fremgangsmåde:
Blend broccoli og blomkålshovederne og rør det sammen med resten af ingredienserne. Lad dejen stå lidt.
Form 17 flade boller og placer dem på en bageplade med bagepapir. Fordel pizzasauce, skinke og ost på dem og drys evt. med oregano. Bag dem ved 175 grader varmluft i ca. 25-30 minutter.
Næringsindhold pr. stk.:
110 kcal. 12 g protein, 4,5 g kulhydrat, 5 g fedt
Kan man lave opskriften, hvis man ikke har risprotein? 🙂
Ja det kan du sagtens, du kan udelade det og tilsætte noget mere mel 🙂
I stedet for kokosmel og risprotein, kan man så erstatte med rugmel eller noget i den dur :)?
Ja det kan du sagtens. Du skal bare være opmærksom på at du nok skal tilsætte mere end den angivne mængde, da det affedtede kokosmel jeg bruger suger en del væske til sig 🙂