Protein påskeæg med choco peanutbutter fyld
Nu har jeg også prøvet at lave påskeæg med choco peanutbutter fyld, og jeg har kun en ting at sige om dem, PRØV DEM! 😉
Ingredienser til 23 stk.:
Marcipan:
- 75 g affedtet mandelmel fra http://lowcarbshoppen.dk
- 1 scoop vanilje proteinpulver fra http://www.bodylab.dk
- 65 g sukrin melis fra http://lowcarbshoppen.dk
- 1 dl æggehvider
- 3 dråber mandelessens
Fyld:
- 100 g peanutbutter crunchy choco fra http://lowcarbshoppen.dk
Chokolade:
- 100 g LowCarb mørk 70 % chokolade fra http://lowcarbshoppen.dk
Tørrede goji bær til pynt
Fremgangsmåde:
Rør alle ingredienserne til marcipanen godt sammen, smag til og tilsæt eventuelt mere mandelmel eller sukrin melis. Lad marcipan massen hvile lidt.
Tag en klump marcipan, flad den lidt ud og læg en klat peanutbutter choco i den og rul sammen. Jeg lavede 23 kugler.
Smelt chokoladen og overtræk alle påskeæggene. Pynt dem med tørrede goji bær og stil dem på køl til chokoladen er stivnet.
Derefter er de klar til servering 🙂
Næringsindhold pr. stk. hvis der laves 23 stk.:
65 kcal. 4,5 g protein, 2 g kulhydrat, 4,5 g fedt