Protein påskeæg med choco peanutbutter fyld

IMG_0326

Protein påskeæg med choco peanutbutter fyld

Nu har jeg også prøvet at lave påskeæg med choco peanutbutter fyld, og jeg har kun en ting at sige om dem, PRØV DEM! 😉

Ingredienser til 23 stk.:

Marcipan:

Fyld:

Chokolade:

Tørrede goji bær til pynt

Fremgangsmåde:
Rør alle ingredienserne til marcipanen godt sammen, smag til og tilsæt eventuelt mere mandelmel eller sukrin melis. Lad marcipan massen hvile lidt.
Tag en klump marcipan, flad den lidt ud og læg en klat peanutbutter choco i den og rul sammen. Jeg lavede 23 kugler.
Smelt chokoladen og overtræk alle påskeæggene. Pynt dem med tørrede goji bær og stil dem på køl til chokoladen er stivnet.
Derefter er de klar til servering 🙂

Næringsindhold pr. stk. hvis der laves 23 stk.:
65 kcal. 4,5 g protein, 2 g kulhydrat, 4,5 g fedt

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s