I går havde jeg besøg af min søster, og vi gik i gang med at eksperimentere med en sundere protein drømmekage.
Mums, den blev god 😀
Opskriften kommer her:
Sund protein drømmekage
Ingredienser til en halv bradepande (18 stk.):
Bund:
- 5 æg
- 2 dl mælk
- 50 g vaniljeprotein pulver fra http://www.bodylab.dk
- 100 g affedtet kokosmel fra http://lowcarbshoppen.dk
- 100 g sukrin fra http://lowcarbshoppen.dk
- 100 g sukrin gold fra http://lowcarbshoppen.dk
- 2 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljeppulver
Fyld:
- 150 gram kokosolie fra http://lowcarbshoppen.dk
- 150 g kokosmel
- 100 g sukrin gold fra http://lowcarbshoppen.dk
- 1 dl mælk
Fremgangsmåde:
Pisk alle ingredienserne til bunden sammenm, fordel dejen i en halv bradepande med bagepapir og bag i 20 minutter ved 200 grader i midten af ovnen. Gør fyldet klar ved at smelte kokosolie sammen med kokosmel, sukrin gold og mælk.
Tag kagen ud igen og skru ovnen op til 220 grader, fordel fyldet herpå og sæt kagen tilbage i ovnen i 5 minutter.
Lad den køle af på en bagerist.
Næringsindhold pr. stk. hvis kagen deles i 18 stykker:
182 kcal. 6,5 g protein, 3 g kulhydrat, 15 g fedt