Protein påskeæg

IMG_0013

Mange kender dem nok som skotske æg, men da det jo snart er påske vil jeg kalde dem protein påskeæg 😉

Det er nogle lækre proteinbomber, med hele 30 g protein pr. påskeæg 😀

Opskriften får I her

Ingredienser:

  • 8 æg
  • 700 g hakket oksekød 3-7 %
  • 50 g ærteprotein fra http://www.natuzone.dk
  • 1/2 dl skummetmælk
  • Krydderier (jeg brugte en masse chilipulver)

Fremgangsmåde:
Kog og pil æggene. Jeg synes de smager bedst blødkogte.
Rør oksekødet sammen med ærteprotein, mælk og krydderier.
Tag en klump oksekød og form om et æg, sørg for at der er oksekød om hele ægget og ingen “lufthuller”
Placer dem på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter

Næringsindhold pr. æg:
230 kcal. 30 g protein, 1 g kulhydrat, 12 g fedt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s