Glutenfri gulerods proteinboller

IMG_0059

Glutenfri gulerods proteinboller med chiafrø 

Ingredienser til 14 stk.:

Fremgangsmåde:

  • Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt æg, sukrin og salt og rør videre
  • Tilsæt gulerødder, chia frø, ærteprotein, fiber husk og melet og ælt dejen godt. Den må gerne være lidt klistret.
  • Lad dejen hæve overdækket et lunt sted i 1 time
  • Form 14 boller ud af dejen og placer dem på 2 bageplader med bagepapir
  • Bag i 25-30 minutter ved 200 grader varmluft
  • Lad dem køle af på en bagerist eller spis dem lune
  • De kan også sagtens fryses ned, og er ligeså gode derefter 😉 Men gør dig selv den tjeneste at smage en lun og så med ost på, osten smelter lidt og det smager helt fantastisk 😀

Næringsindhold pr. stk. hvis der laves 14 stk.:

221 kcal. 14 g protein, 29 g kulhydrat, 5 g fedt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s