Blomkålsrisotto

IMG_0191

Blomkålsrisotto 

Ingredienser:

  • 1 blomkål
  • 1 løg
  • 1 rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 sqaush
  • 2 gulerødder
  • 200 g champignon i skiver
  • 2,5 dl fløde
  • 400 g bacon i tern
  • Chilipulver og karry

Fremgangsmåde:

  • Blend blomkålen så det bliver til blomkålsris
  • Steg baconen
  • Skær løg, rødløg og hvidløg i tern, og svits dem i lidt smør sammen med karry og chilipulver
  • Tilsæt blomkålsris og champignon og svits det med i et par minutter
  • Tilsæt så fløde og lad det stå at simre i ca. 10 minutter
  • Skær squash og gulerøder i små tern og tilsæt det til sidst sammen med baconen
  • Rør godt rundt og server 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s