Protein kiwi muffins

IMG_9350
Protein kiwi muffins

Ingredienser til 10 stk.:
2 æg
1,5 spsk. flydende perfect sød
1 tsk. vaniljepulver
225 g skyr
1 dl mælk
50 g vanilje protein pulver fra BODYLAB.dk
200 g grahamsmel
2 tsk. bagepulver
3 kiwier, skrællet og blendet

Fremgangsmåde:
Rør æg og flydende perfect sød sammen til en luftig masse, og tilsæt herefter vaniljepulver, skyr og mælk. Vend proteinpulver og grahamsmel i lidt efter lidt, og tilsæt til sidst bagepulver. Blend nu de tre skrællede kiwier til en tyk mos med en stavblender (eller anden blender), og sæt det til side et kort øjeblik.
Fyld dine muffinsforme halvt, hæld lidt kiwi fyld i og derefter dej over kiwi fyldet, så det ikke er til at se. Bag dem ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.

Næringsindhold pr. stk. hvis der laves 10 stk.:
138 kcal. 10 g protein, 18 g kulhydrat, 2 g fedt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s